foto

Norman Rosemont

  • nar. 12.12.1924 (95 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1991 Odvěký zákon (TV film)
1984 Camille (TV film)
1982 Ivanhoe (TV film)
Svědek pro obžalobu (TV film)
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Dům splněných přání (TV film)
Malý lord Fauntleroy (TV film)
1979 Na západní frontě klid (TV film)
1978 Bídníci (TV film)
The Four Feathers (TV film)
1977 Captains Courageous (TV film)
Muž se železnou maskou (TV film)
The Court-Martial of George Armstrong Custer (TV film)
1975 Hrabě Monte Christo (TV film)
1974 Tree Grows in Brooklyn, A (TV film)
1973 Miracle on 34th Street (TV film)
The Man Without a Country (TV film)
1969 Stiletto
1968 Kiss Me Kate (TV film)

TV seriály

1984 Master of the Game (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Serpent's Tooth (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky