foto

Paul Shepard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Born with Two Mothers (TV film)

TV seriály

1988 Operation Raleigh (TV seriál)

Dokumentární

2019 Lovci černých děr (TV film)
2017 Stavba černobylského sarkofágu (TV film)
2014 Den D – přistání (TV film)
2013 Concordia: Rok poté (TV film)
Útok Zeppelinů (TV film)
2012 Vteřiny od kolize (TV seriál)
2010 Ztracené římské lodi (TV film)
2009 Uvnitř přírodních gigantů (TV seriál)
2008 Velký, větší, největší (TV seriál)
2007 My Brilliant Brain (TV seriál)
2006 Vrah s deštníkem (TV film)
2005 Stěhování ve velkém (TV seriál)
2004 Megastavby (TV seriál)
2003 Přehradobijci: Skákající bomba (TV film)
2002 Odhalení (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
2000 Intimní nepřátelé (TV film)
1992 Převtělení Khänzur-rinpočheho
1990 Cutting Edge (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
1986 Equinox (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky