foto

Marc-Philippe Guerig

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Henri
2009 Fausses innocences (TV film)
J'étais à Nüremberg (TV film)
2007 La Face cachée
2005 Petit homme (TV film)
Une famille pas comme les autres (TV film)
2004 Fuite de Monsieur Monde, La (TV film)
Když moře stoupá
Ronde des Flandres, La (TV film)
2003 La Maison du canal (TV film)
2002 Aveugle
2001 Nana (TV film)
1999 L'Humanité
1998 À nous deux la vie (TV film)
1997 Lásky v Lisabonu
1996 Président et la garde-barrière, Le (TV film)
1989 L'Air de rien

TV seriály

2007 Melting Pot Café (TV seriál)
2004 Le président Ferrare (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace