foto

Michael Laurence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Country of Hotels
2012 Slečna nebezpečná
2009 The Chase
2006 Room 314
What's Not to Love? (TV film)
2003 Particles of Truth
2002 Penny Ante
2000 Follow Me Outside
Nebezpečná operátorka
1998 Claire Dolan
1997 Parazit
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
1985 I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (TV film)
1980 Připoutejte se, prosím!
1978 Someone's Watching Me! (TV film)
1977 The Kentucky Fried Movie

TV seriály

2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Chaos Is Come Again (S02E09)
Unpaid Debts (S02E08)
A House Divided (S02E07)
další epizody (5)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
For I Have Sinned (S01E12)
The Breach (S01E11)
další epizody (4)
2013 Černá listina (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
The Red Team (S01E13)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Modrý kód (S01E15)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Dědictví (S01E21)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
The Next One's Gonna Go in Your Throat (S03E13)
You Were His Little Monkey (S03E12)
I Look Like Frankenstein (S03E08)
další epizody (5)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1986 The Wizard (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Rabbit Who Ate Las Vegas (S01E06)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky