foto

Gavin-Keith Umeh

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Noční běžec
2013 Špionáž
2012 Recalled
Slečna nebezpečná
2010 Jim

TV seriály

2014 Black Box (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Girls Disappeared (S16E01)
Jarní míza (S15E24)
2013 Hostages (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Pád (S01E06)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
Butterfly Effect (S01E12)
Ve službách FBI (TV seriál)
Trochu jiná West Side Story (S03E12)
Super drbna (TV seriál)
Prohnilé skandály (S06E03)
Všechny moje nevěry (S06E02)
2011 Lights Out (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
To Tell the Truth (S01E18)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Utěšitel (S10E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Educated Guess (S13E08)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace