foto

Sergej Marin

  • nar. 9.12.1987 (31 let)
    Dubrovki, Penzenská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prostaja istorija
2014 Polcarstva za ljubov (TV film)
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)

TV seriály

2019 Bednaja děvočka (TV seriál)
Dušeguby (TV seriál)
Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
2018 Kreposť Badaber (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Inženěr (E12)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Perekrjostki suďby (TV seriál)
Prošloje umejet ždať (TV seriál)
Serjožka Kazanovy (TV seriál)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Mišeň (S01E09)
Novaja žizň (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
2011 Katěrina 3. Semja (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky