foto

Světlana Smirnova-Kacagadžijeva

  • nar. 5.7.1985 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
2017 Sezon posadok (TV film)

TV seriály

2019 Rytsar nashego vremeni (TV seriál)
Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
Zamok iz peska (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Perebežčik (E11)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vlasť i zakon (S11E04)
Něprikasajemyje (S11E03)
Pravo ubivať (S11E02)
další epizody (4)
2016 Ot pervogo do posledněgo slova (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Prizrak ujezdnogo těatra (TV seriál)
Reka pamjati (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Labirint (S10E04)
Doverennoje lico (S10E03)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
další epizody (4)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Kateřina Veliká (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Prošloje umejet ždať (TV seriál)
Tri sčastlivych ženščiny (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Safari na ochotnikov (S09E03)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Moja semja (S01E09)
Test na beremennosť (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Ubijstvo v polnoč (E16)
Litějnyj (TV seriál)
Sekretnyje fajly (S08E07)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S08E03)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Prikaz (S01E06)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
2012 Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Něvskije partizany (S07E05)
Granica zla (S07E04)
Gonka na vyživanije (S07E03)
další epizody (5)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
další epizody (4)
2007 Tajny sledstvija (TV seriál)
Černaja magija (S07E01)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť za kadrom (S05E05)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky