foto

Arťom Ančukov

  • nar. 19.7.1981 (38 let)
    Vologda, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rozvod na vlastní žádost
2009 Bankrot
2006 Persten naslednika dinastii
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Svoi (TV seriál)
Vzryv (S02E18)
2016 Šaman (TV seriál)
Pristav (S03E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Okončatělnyj rasčjot (S10E02)
Kuklovody (S10E01)
2015 Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (4)
Prošloje umejet ždať (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Trudnosti karernogo rosta (S01E11)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Podšefnaja (S02E02)
2014 Mažor (TV seriál)
V čas bedy (TV seriál)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Ljubov bez lišnich slov (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Pravilnoje rešenije (S02E27)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chokku (S13E20)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Kryša (S01E22)
Litějnyj (TV seriál)
Gamlet (S07E21)
2011 Format A4 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Podozrevajemyj džip (S10E07)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Falšivka (S04E22)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Džoker (S02E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pocelujev most (S10E08)
2007 Katěrina (TV seriál)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čas Iks (S01E03)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Papina dočka (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gadalka (S06E15)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dur (S03E03)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky