foto

C. David Johnson

  • nar. 29.11.1955 (65 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Code Breakers (TV film)
2003 Chráníme své děti (TV film)
2002 Invaze (TV film)
The Man Who Saved Christmas (TV film)
2001 Životní jistoty
1998 Vnitřní nepřítel (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Ztracená dcera (TV film)
1996 Legend of Gator Face, The
1991 Thick as Thieves
1988 Nový život

TV seriály

2020 Diggstown (TV seriál)
Dani Ewing (S02E06)
Vi Bayley (S02E05)
Tanya Ianova (S02E04)
další epizody (6)
2019 Diggstown (TV seriál)
Kim Bond (S01E06)
Nikki LeBlanc (S01E05)
Delroy Nelson (S01E04)
další epizody (6)
2017 Černá listina (TV seriál)
Endling (č. 44) (S05E04)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Way We Were (S03E07)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Zkoušky (S01E09)
2007 Dresden (TV seriál)
The Boone Identity (E02)
Nejlepší roky (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Con Artistry (S01E03)
2000 Canada: A People's History (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Mysterious Island (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Red Serge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky