foto

Peter Opálený

  • nar. 23.6.1946 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Dúhová cesta (TV film)
Strašidlo (TV film)
1990 Súboj (TV film)
1989 Astral (TV film)
1988 Ja to vybavím (TV film)
Parazit (TV film)
Synovec strýkom (TV film)
1986 Vynález (TV film)
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
Kráľovná noci v kamennom mori (TV film)
Poklad (TV film)
Pro forma... (TV film)
Škriepnici (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom! (TV film)
Plná náruč vzduchu (TV film)
Stalo sa v našom mestečku (TV film)
Vivat academia... (TV film)
1983 Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Škandál (TV film)
1982 Otvorený účet (TV film)
Právo na omyl (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)
1980 Nečakaná návšteva (TV film)
Strašne ošemetná situácia (TV film)
Človek nikdy nevie (TV film)
1979 Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
1978 Odviate cesty (TV film)
Poštár Lábus (TV film)
Rodinný dom (TV film)
Štyri kolesá (TV film)
1976 Skrytou kamerou (TV film)
1975 Mimoriadne okolnosti (TV film)
Strieborný jaguár (TV film)
1974 Polizba (TV film)
1973 Husiarka Zuzka (TV film)
1971 Čarodejný nápoj (TV film)

TV seriály

1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)

Dokumentární

2008 Taký bol ... (TV film)

TV pořady

2008 Úsmevy z archívu (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1981 Divadlo bez opony (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
1983 Škandál (TV film)
1982 Právo na omyl (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Jubileum (TV film)
1987 Vytriezvenie (TV film)
1974 Barbarské variácie (TV film)
Kvety zla (TV film)
Ohnivé križovatky
1972 Inšpekcia (TV film)
1971 Zlozor
1970 Noc s mačkou