foto

John Boxer

  • nar. 25.4.1909
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.8.1982 (73 let)
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Gándhí
1972 For the Love of Ada
Zběsilost
1963 Hide and Seek
1962 Emergency
1961 Oběť
1960 Not a Hope in Hell
1959 Violent Moment
1958 Heart of a Child
Undercover Girl
1957 Bratři mezi paragrafy
Most přes řeku Kwai
The Tommy Steele Story
1956 Circus Friends
The Chertsey Apprentice (TV film)
1955 Loď, která zemřela hanbou
Secret Venture
1954 Diplomatic Passport
1953 Meet Mr. Lucifer
Street Corner
The Red Beret
1951 High Treason
Mister Drake's Duck
Pool of London
Smích z ráje
The Boy with a Cart (TV film)
The Clouded Yellow
1950 Highly Dangerous
Madeleine
The Woman in Question
Waterfront
1949 Don't Ever Leave Me
It's Not Cricket
Man on the Run
Marry Me
Stop Press Girl
The Blue Lagoon
1948 Londýn patří mně
My Brother's Keeper
1947 Jde o můj život
The Pleasure Garden (TV film)
The White Unicorn
Vražedné pochybnosti
1945 Londýnská ulička
1944 Cesta vpřed
Dům na křižovatce
Men of Rochdale
Tawny Pipit
1943 Lidé jako my
San Demetrio, Londýn
The Demi-Paradise
The Flemish Farm
Život a smrt plukovníka Blimpa
1942 Flying Fortress
Mistr jede do Francie
Moře, náš osud
The Big Blockade
The Day Will Dawn
Výlet do Němec
Černá ovce
1940 George and Margaret
Konvoj
1939 There Ain't No Justice
1935 Escape Me Never

TV seriály

1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
Late Night Drama (TV seriál)
Shoulder to Shoulder (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Co vyprávěl duch (E26)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace