foto

Ann Sears

  • nar. 1.6.1933
    Stepney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.10.1992 (59 let)
    Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Tales from the Crypt
1969 Explosion
1962 She Always Gets Their Man
The Brain
1961 Man Detained
The Lamp in Assassin Mews
1960 Unstoppable Man, The
1959 Crash Drive
The Three Princes (TV film)
1958 Cat & Mouse
1957 Lady of Vengeance
Most přes řeku Kwai

TV seriály

1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Nom-de-Plume (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky