foto

Serge Nicolai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodin
2014 Naufragés du Fol Espoir, Les
2006 Le Dernier caravansérail
2004 Le Cadeau d’Elena
2003 Tambours sur la digue (TV film)

TV seriály

1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Les années fac (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1988 Dossiers secrets de l'inspecteur Lavardin, Les (TV seriál)

Dokumentární

2015 Olmo & the Seagull

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace