foto

Jekatěrina Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Ty tolko buď so mnoju rjadom (TV film)
2018 Nikto, krome nas (TV film)
2016 Echo grecha (TV film)
2015 Ostaňtěs navsegda (TV film)
Rabota nad ošibkami (TV film)
V těsnotě, da ně v obidě (TV film)
2013 Vesomoje čuvstvo (TV film)

TV seriály

2019 Lovuška dlja korolevy (TV seriál)
2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
Rodnyje penaty (TV seriál)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
2016 Dolgi sovesti (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
Za lučšej žizňu (TV seriál)
2015 Ljubov, kotoroj ně bylo (TV seriál)
2014 Vysokaja kuchňa (TV seriál)
2013 Vtoroj šans (TV seriál)
2012 Něravnyj brak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky