foto

Ilona Schulz

  • nar. 1955
    Kassel, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smyčka
2015 Es kommt noch besser (TV film)
Süßer September (TV film)
2014 Bella a stěhování (TV film)
2013 Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
2010 Die Friseuse
2008 Braams - Kein Mord ohne Leiche (TV film)
Einmal Toskana und zurück (TV film)
2007 Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
2006 Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
2003 Úkol zabíjet (TV film)
2001 Abrafaxové pod černou vlajkou
Der Zimmerspringbrunnen
Schimanski: Děti pekla (TV film)
1998 Ein Hund namens Freitag (TV film)
1997 Guppies zum Tee (TV film)
Kleines Arschloch
Tatort - Eiskalt (TV film)
1995 Abgefahren (TV film)
Heimatgeschichten - Alte Freunde (TV film)
Heimatgeschichten - Sprung ins Glück (TV film)
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwelbrand (TV film)
1994 König von Dulsberg, Der
1993 Anna - annA
Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
1992 Der Kleene Punker
Wir Enkelkinder
1991 Der Tangospieler
Místo činu - Až po krk v blátě (TV film)
1988 Der Passagier - Welcome to Germany
Linie 1
1985 Voll auf der Rolle (TV film)

TV seriály

2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
2010 JoNaLu (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Herzog (TV seriál)
2006 Little Amadeus (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Sabine!! (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Café Skandal (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Hals über Kopf (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Jonas’ Check-up (TV pořad)
1990 Rolle Vorwärts (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace