foto

Kamila Kamińska

  • nar. 31.12.1988 (30 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pól wieku poezji pózniej
2017 Nejlepší
Noc plná zázraků 3
Saga o trzech prawiczkach
2016 This Must Be the Ritual

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (9)
W rytmie serca (TV seriál)
Rozstanie (S02E06)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Wielkanoc (S01E08)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
2015 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 7 (S05E07)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2019 Miłość i Miłosierdzie