foto

Kamila Kamińska

  • nar. 31.12.1988 (31 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Czyściec
Gorzko, gorzko!
2019 Pół Wieku Poezji Później
2017 Nejlepší
Noc plná zázraků 3
Saga o trzech prawiczkach
Umění milování
2016 This Must Be the Ritual
2010 Plama

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (9)
W rytmie serca (TV seriál)
Rozstanie (S02E06)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Wielkanoc (S01E08)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
2015 Na sygnale (TV seriál)
Być kobietą (S03E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 7 (S05E07)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2019 Miłość i Miłosierdzie