foto

Roman Motyčka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Mississippi Queen z Pohořelic (TV film)
2005 Každý den karneval (TV film)
2003 Útěky (TV film)
1999 Komu zvoní hrana (TV film)

TV seriály

2009 Strážce duší (TV seriál)
Propast věků (S02E04)
Syndrom ozvěny (S02E02)
Bratrstvo ohně (S02E01)
2005 Strážce duší (TV seriál)
Poslední princezna (S01E09)

Dokumentární

2018 Banik!!! (TV film)
Colours of Ostrava 2018 (koncert)
Průšvihy první republiky (TV seriál)
Filmový skandál (E06)
Silvestr v Hulvátově (E04)
Sázavská aféra (E03)
další epizody (4)
Vojtěch Dyk & B-Side Band (koncert)
Vypsaná fixa v Lucerna Music Baru (koncert)
2017 Colours of Ostrava 2016 (koncert)
Colours of Ostrava 2017 (koncert)
Jelen (koncert)
České zázraky (TV seriál)
Kde pramení Velká řeka (E07)
Nanořešení made in Czech (E05)
Profesor naděje (E04)
2016 Černá hvězda podruhé (koncert)
2015 Colours of Ostrava Radegast Czech stage 2015 (koncert)
2014 Colours of Ostrava Radegast Czech stage 2014 (koncert)
2013 Colours of Ostrava Drive stage (koncert)
Colours of Ostrava Radegast Czech stage (koncert)
2011 Ahoj, Marie! (koncert)
2009 České milování (TV seriál)
2007 Ahoj, jsem Radek... (TV film)
Třetí koncert na kurtech (koncert)
2006 ...a z učedníků jsou mistři (koncert)
2005 Druhý koncert na kurtech (koncert)
Na oblasti (TV film)
2004 Ahoj, Ostravo! (koncert)
2002 Což takhle dát si Meisla? (TV film)
Eva zpívá Ostravě (TV film)
Tancuji životem (TV film)
2001 Citerárium (TV film)
Hudební klub (TV seriál)
Osudové okamžiky (TV seriál)
2000 Jak se zpívá v NJ (TV film)
My a oni (TV seriál)
Připíjím na lásku (koncert)
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2019 Už tam budem? (TV pořad)
2017 DějePIC! (TV pořad)
2016 Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
2015 Kombo (TV pořad)
2014 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
Epizoda 17 (E17)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
další epizody (11)
2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
Refreš/h/ (TV pořad)
Tečka páteční noci (TV pořad)
Žiješ jenom 2x (TV pořad)
2012 Díky, Marie! (TV pořad)
2009 Zkus mít vkus (TV pořad)
2007 Denik Ostravaka (TV pořad)
Sabotáž (TV pořad)
2002 Hodina pravdy (TV pořad)
Ladí neladí (TV pořad)
2000 Pod pokličkou (TV pořad)
1999 Zpověď (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace