foto

Joe Alwyn

  • nar. 21.2.1991 (29 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Souvenir: Part II
2019 Harriet
2018 Favoritka
Marie, královna skotská
Operation Finale
Vymazaný kluk
2017 The Sense of an Ending
2016 Ulička slávy

TV seriály

2019 Vánoční koleda (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2020 Miss Americana

Hudební videoklipy

2020 Taylor Swift - The Man (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 77th Golden Globe Awards (TV pořad)