foto

Joe Alwyn

  • nar. 21.2.1991 (30 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2021 Poslední dopis od milence
The Souvenir: Part II
2019 Harriet
2018 Favoritka
Marie, královna skotská
Operace Eichmann
Vymazaný kluk
2017 The Sense of an Ending
2016 Ulička slávy

TV seriály

2022 Brideshead Revisited (TV seriál)
2021 Conversations with Friends (TV seriál)
2019 Vánoční koleda (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2020 Miss Americana

Hudební videoklipy

2020 Taylor Swift - The Man (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 77th Golden Globe Awards (TV pořad)