foto

Zdeněk Kaloč

  • nar. 10.12.1938 (80 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Z mrtvého domu (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1993 Kurýr (TV film)
1992 Gazdina roba (divadelní záznam)
1990 Zbabělec (TV film)
1989 Smrt spořádaného občana (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
1979 Mejdan na písku (TV film)
1976 Jenůfa (TV film)
Racek (divadelní záznam)
1975 Táto, něco bouchlo (TV film)
1971 Gazdina roba (TV film)
1969 Ptáček (TV film)
Šťastný Jim (TV film)
1968 Případ korneta Jelagina (TV film)
1967 Traktér u královny Pedauky (TV film)
1965 Sjezd abiturientů (TV film)
1964 Akce Lucy (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Šťastný Jim (TV film)
1965 Sjezd abiturientů (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Libuše Šafránková (S05E08)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Igora Bareše (S03E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace