foto

Zdeněk Kaloč

  • nar. 10.12.1938
    Ostrava, Československo
  • zem. 26.3.2020 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Kurýr (TV film)
1990 Zbabělec (TV film)
1989 Smrt spořádaného občana (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
1979 Mejdan na písku (TV film)
1977 Nerovná láska (TV film)
1976 Jenůfa (TV film)
1975 Jednou v Karlových Varech (TV film)
Táto, něco bouchlo (TV film)
1971 Gazdina roba (TV film)
1969 Ptáček (TV film)
Šťastný Jim (TV film)
1968 Případ korneta Jelagina (TV film)
1967 Traktér u královny Pedauky (TV film)
1965 Sjezd abiturientů (TV film)
1964 Akce Lucy (TV film)

Divadelní záznam

1999 Z mrtvého domu (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)
1992 Gazdina roba (divadelní záznam)
1976 Racek (divadelní záznam)
1974 Matka (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Šťastný Jim (TV film)
1965 Sjezd abiturientů (TV film)

Divadelní záznam

1974 Matka (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Libuše Šafránková (S05E08)
2012 Neobyčejné životy (TV seriál)
Simona Stašová (S04E08)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Igora Bareše (S03E27)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky