foto

Terry Richards

  • nar. 2.11.1932
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.6.2014 (81 let)
    Ruislip, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Zítřek nikdy neumírá
1994 MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
1990 Neurotic Cabaret
1988 Strašidelné léto
1986 The Pyrates (TV film)
1985 Rudá Sonja
1983 Cesta do Číny
1982 Made in Britain (TV film)
1981 Dobyvatelé ztracené archy
1980 Flash Gordon
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
1977 Muž se železnou maskou (TV film)
1976 Confessions of a Driving Instructor
Růžový panter znovu zasahuje
1971 Fun and Games
Poslední údolí
Únos
1967 Tucet špinavců
1966 Idol, The
1960 The Flesh and the Fiends

TV seriály

1995 Resort to Murder (TV seriál)
1994 Space Precinct (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Piglet Files, The (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
The Fear (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace