foto

Christopher Panov

  • nar. 15.4.1978 (42 let)
    Vetlanda, Jönköpings län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2009 Scener ur ett kändisskap
2002 Kouzlo psa

TV seriály

2016 Vårdgården (TV seriál)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Kouzlo psa

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky