foto

Arnold Willems

  • nar. 24.3.1932 (89 let)
    Antwerp, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Het vonnis
2011 Groenten uit Balen
2010 Vreemd bloed
2004 Het zuiden
2000 Team Spirit
1993 Ad Fundum
Just Friends
1988 Zonderlinge zielen (TV film)
1986 Gezin van Paemel, Het
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1976 Danstent, De (TV film)
1971 Een lange herfstdag (TV film)
1966 Heeft geleden onder Pontius Pilatus (TV film)

TV seriály

2016 Coppers (TV seriál)
2014 Albert II (TV seriál)
2009 Jes (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
Wereld van glas II (S01E13)
Wereld van glas I (S01E12)
2008 LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Lisa - Codename Yvette (S01E01)
Tussen wal en schip (TV seriál)
1976 Circus Rondau (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky