foto

Manuel Garcia-Rulfo

  • nar. 25.2.1981 (36 let)
    Guadalajara, Jalisco, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vražda v Orient expresu
2016 La vida inmoral de la pareja ideal
Sedm statečných
Term Life
2014 Dort
2013 Babička Ultima
2010 180º
2009 Última y nos vamos, La

TV seriály

2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
2013 Alguien Más (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Encanto del Aguila, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace