foto

Selim Akgül

  • nar. 1982
    Midyat, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Arapsaçı
2017 Bölük
2016 Osman Pazarlama
2014 Zhenata na moya zhivot
İncir Reçeli 2
2011 Incir reçeli
2009 Welcome
İncir Çekirdeği
2008 Bahoz
2004 Anlat İstanbul

TV seriály

2010 Türkan (TV seriál)
2007 Son Tercih (TV seriál)
2006 Fırtına (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace