foto

Christian Jacob

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Hay alguien ahí (TV seriál)

Dokumentární

2004 Matinale, La (TV seriál)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)

TV pořady

2011 Zemmour & Naulleau (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace