foto

Pavel Baršak

  • nar. 19.12.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2019 Podkidyš
Sojuz spasenija
2017 Korotkije volny
2016 Piter By
2015 Šou veka
2014 Pacienty
Pravo na ljubov
2013 Ikona sezona
Tři mušketýři
2012 Astra, ja ljublju těbja
Pod pricelom ljubvi (TV film)
2011 Jolki 2
2009 Probka
2008 Sčastlivogo puti (TV film)
2006 Pitěr FM
2005 Nočnoj prodavec
2003 Být mladý

TV seriály

2020 Magomajev (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2019 Tajna Marii (TV seriál)
2018 Chor (TV seriál)
Russkije gorki (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2017 Kontakt (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Zakaz na dvoich (E15)
Perevernutaja žizň (E14)
Kavalery orděna Krysolova (E13)
další epizody (15)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Legenda dlja operši (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Seraja myš (E06)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Mat (S01E20)
Šach (S01E19)
Moj jedinstvennyj drug (S01E18)
další epizody (20)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
Zamena objekta (S06E04)
Gorodskoj tarif (S06E03)
2010 Trava pod sněgom (TV seriál)
2009 Kaplja sveta (TV seriál)
Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Pravo na zaščitu (S06E05)
2004 Soldaty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky