foto

Lawrence Smilgys

  • nar. 31.12.1958 (61 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 1st Strike
2014 Strike One
1999 Blink of an Eye

TV seriály

2002 Čarodějky (TV seriál)
Čarovné a nebezpečné (S04E13)
1998 Vrána (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1986 Superior Court (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 1st Strike
2014 Strike One

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 1st Strike
2014 Strike One

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky