foto

Anthony A. Kung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Christmas with Winston
2015 Drawing a Blank
2014 8 Days
Summer's Shadow
Úsvit planety opic
2013 G.I. Joe 2: Odveta
2012 Bitevní loď

TV seriály

2017 Pozůstalí (TV seriál)
Nebuďte absurdní (S03E02)
2011 Treme (TV seriál)
Co je to New Orleans? (S02E09)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace