foto

Gemma Craven

  • nar. 1.6.1950 (69 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Díra
1997 The Last Bus Home
1994 Words Upon the Window Pane
1993 Muž, který plakal (TV film)
The Marshal (TV film)
The Mystery of Edwin Drood
1982 East Lynne (TV film)
1979 Zůstaň na snídani
1978 Kingdom of Gifts

TV seriály

2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
My Life in Film (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)
Hollyoaks (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Robin Hood (TV seriál)
Prokletí (S02E04)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Richard Wagner (TV seriál)
1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1955 This Is Your Life (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky