foto

Olga Schmidtová

  • nar. 23.1.1926 (91 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Perfect Days
2010 Doktor od jezera hrochů
2008 Bobule
Malé oslavy
2006 Rafťáci
2005 Černá karta (TV film)
Doblba!
2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
Únik z okovů
2000 Vlci ve městě (TV film)
7 dní života
1999 Kanárek
1996 Ceremoniář
Chladné srdce (TV film)
1995 Fany
Mutters Courage
1994 Narcisový dům (TV film)
1991 Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růže (TV film)
Slunce, seno, erotika
1989 Slunce, seno a pár facek
1963 Lichá středa (TV film)

TV seriály

2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Doživotní chyba (S01E03)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Garibaldini v pyžamu (E11)
2009 Poste restante (TV seriál)
Láska na dobírku (E04)
Zloději a loupežníci (E03)
2008 Comeback (TV seriál)
Gott Ex Machina (S01E02)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Dům u moře (E01)
2004 Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Zkouška (S02E15)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace