foto

Lars Gustafson

  • nar. 18.5.1974 (46 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 The Average Color of the Universe
2016 Tulen morsian
2014 Aerobik: Příběh lásky
2013 Vi
2012 Kokpit
2011 Líbej mě

TV seriály

2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)

Dokumentární

2018 Living with the secret Kogi tribe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky