foto

Ann Morrison

  • nar. 15.2.1916
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 18.4.1978 (62 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Bratři Karamazovi
1957 Přelet přes oceán
The Tall Stranger
1955 Brutální sobota
1953 Battle Circus
The President's Lady
1952 Holiday for Sinners
My Pal Gus
Red Skies of Montana
The Girl in White
1951 Close to My Heart
Fourteen Hours
Guest, The
I Was a Communist for the FBI
Lidé budou pomlouvat
1950 No Way Out
1949 House of Strangers
Thieves' Highway
V pasti
1948 The Walls of Jericho
1941 Pošlapané květy
Unholy Partners

TV seriály

1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
New Loretta Young Show, The (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace