foto

Michael Demuth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2012 Beutolomäus und der falsche Verdacht (TV film)
2010 Princ a chuďas (TV film)
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
2007 Blöde Mütze!
2004 Zkušební táta (TV film)

TV seriály

2010 Sami proti času (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky