foto

Günter Franzmeier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Wahre Lügen (TV film)
2018 Tatort - Glück allein (TV film)
2017 Místo činu: Virus (TV film)
Tatort - Die Faust (TV film)
2016 Místo činu: Umění války (TV film)
2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
2012 Reigen (TV film)
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
2000 Heller als der Mond

TV seriály

2014 Die Detektive (TV seriál)
Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Schwarz auf weiß (E07)
Familienbande (E03)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Matchpoint (E04)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky