foto

Šárka Vaculíková

  • nar. 25.4.1987 (32 let)
    Praha, Československo

Biografie

Nar. 1987. Neteř Lukáše Vaculíka je jednou z největších ženských hereckých nadějí současnosti. Zatím je stále studentkou pražské konzervatoře, ale hostuje i v několika divadlech. Mohli jsme ji vidět ve Švandově divadle na Smíchově, na Letních shakespearovských slavnostech v představení Veselých paniček windsorských a především v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích.

Ve filmu debutovala v RAFŤÁCÍCH výraznou epizodkou dívky Marcely, která při pokusu o sex s Jiřím Mádlem shodou nešťastných náhod málem uhoří. V televizi na sebe poprvé upozornila roku 2004 jednou z hlavních rolí v pohádce ZAKLETÁ TŘINÁCTKA. Zatím největší příležitost jí poskytl Jiří Vejdělek v televizním seriálu PRVNÍ KROK, kde Šárka hraje jednu z hlavních postav, nesmělou studentku umělecké školy Elišku Doubravovou.

Lumír "Prubner" Holčák

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kruanova dobrodružství
Zakleté pírko
2016 Noční hráč (studentský film)
Sezn@mka
Zloději zelených koní
Řachanda
2015 David
Ta pravá (studentský film)
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2012 Můj vysvlečenej deník
Shit happens (studentský film)
Tady hlídám já
2006 Rafťáci
Slečna Guru (TV film)
2004 Něco v motoru (studentský film)
Zakletá třináctka (TV film)

TV seriály

2019 Čechovi (TV seriál)
2018 Specialisté (TV seriál)
Vražda na objednávku (S02E24)
2017 Vyšehrad (TV seriál)
Zápas (E10)
Zázemí (E09)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Totožnost (S01E09)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2012 Život je ples (TV seriál)
Podezření (E15)
2009 První krok (TV seriál)
O krok vpředu (E13)
Rajské ovace (E12)
Jdu do toho (E11)
další epizody (13)
2008 Oběti (TV seriál)
Karambol (E08)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
Taxikář (E02)
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Reparát (S02E06)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)

Dokumentární

2019 Vinohradská sto desátá (TV film)
2000 Radost s krátkým dechem

Host

TV pořady

2015 Poslední zhasne (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce