foto

Sybille Kos

  • nar. 26.2.1960 (60 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Místo činu: Umění války (TV film)
1990 Himmel oder Wienerstadt (studentský film)
1989 Tatort - Geld für den Griechen (TV film)
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
1985 André schafft sie alle
Tatort - Nachtstreife (TV film)
1983 Frontstadt
1981 Artischocke

TV seriály

2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Briefe einer Toten (S11E02)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Smrtící karta (S06E07)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)
1986 Mino (TV seriál)

Dokumentární

1988 Borderline

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky