foto

Libor Bouček

  • nar. 2.12.1980 (38 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Moderátor, dabér a herec Libor Bouček se narodil 2. prosince 1980 v Praze.

V letech 1995 až 1999 studoval na Akademickém gymnáziu v Praze. V letech 2000 až 2004 studoval katedru produkce na pražské DAMU. V červenci 2006 se oženil se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou. Ale po deseti měsících manželství se rozvedli. V roce 2010 se oženil s právničkou Janou Hlaváčkovou, která je sestrou tenistky Andrey Hlaváčkové. V červnu 2013 bylo i toto manželství rozvedeno.

V současnosti je moderátorem rádia Frekvence 1. V minulosti moderoval pořad na rádiu Evropa 2. Také moderoval hudební pořad T-MUSIC, seznamovací reality show BALÍRNA, reality show VYVOLENÍ, ČESKOSLOVENSKOU SUPERSTAR v roce 2011. Zahrál si sám sebe ve filmu RAFŤÁCI, pak hrál ještě ve filmech PANIC JE NANIC a POHÁDKOVÉ POČASÍ.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2018 Když draka bolí hlava
2008 Pohádkové počasí (TV film)
2006 Panic je nanic
Rafťáci

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Množení králíků (E02)

Dokumentární

2018 Štefan Margita a jeho hosté (koncert) - mod.
2015 Dabing - minulost a současnost (TV film) - mod.

TV pořady

2018 1 proti všem (TV pořad) - mod.
Ceny Anděl 2017 (TV pořad) - mod.
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad) - mod.
MISS Slovensko 2018 (TV pořad) - mod.
Sto let sportu - vyhlášení největších momentů (TV pořad) - mod.
Sto let sportu – galavečer českého sportu (TV pořad) - mod.
2017 Ceny Anděl 2016 (TV pořad) - mod.
Chart Show (TV pořad) - mod.
Eurovizní soutěž mladých tanečníků 2017 (TV pořad) - mod.
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad) - mod.
MISS Slovensko 2017 (TV pořad) - mod.
Moje Love (TV pořad)
Ocenění E.ON Energy Globe (TV pořad) - mod.
Sportovec roku 2017 (TV pořad) - mod.
TIKI-TAKA (TV pořad)
Tajemství těla (TV pořad)
2016 25. Ceny Anděl (TV pořad)
Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
Galakoncert Kapky naděje (TV pořad)
Galavečer EKO-cen E.ON Energy Globe ČR (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad) - mod.
Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
Sportovec roku 2016 (TV pořad)
Česká MISS 2016 (TV pořad)
Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
2015 Ekologický Oskar (TV pořad)
Eurovizní soutěž mladých tanečníků 2015 (TV pořad)
Fotbalista roku 2014 (TV pořad)
Hasička a Hasič roku 2015 (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
Neuvěřitelný týden (TV pořad)
Pořad (TV pořad)
Slavnostní zahájení halového ME v atletice 2015 (TV pořad)
Česká MISS 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad) - mod.
2014 Muži proti ženám (TV pořad)
Překvápko! (TV pořad)
ČESKÁ MISS 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 20 let Gambrinus ligy (TV pořad)
Mattoni Koktejl festival (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Srdce pro děti 2013 (TV pořad)
Česká Miss 2013 (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Sazka Fotbalista roku 2011 (TV pořad)
Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
2011 Nevera po slovensky (TV pořad)
Pečeme s láskou (TV pořad)
Wipeout - Souboj národů (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Backstage (TV pořad)
Hoby naší doby (TV pořad)
Taneční skupina roku 2009 (TV pořad)
Česká miss (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Se Šípem v zádech (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
One Man Show (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Bar (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)
Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
Vylomeniny (TV pořad)
2005 Pípšoubazar (TV pořad)
VyVolení (TV pořad)
2004 Balírna (TV pořad)
T-music (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Ewa Farna: Na ostří nože (hudební videoklip)
2013 Kryštof: Zatančím (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2018 1 proti všem (TV pořad)
2017 24. Český lev (TV pořad)
2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
Pomáhej s humorem - Konto Bariéry (TV pořad)
Žánrové Ceny Anděl 2015 (TV pořad)
2015 Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2013 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace