foto

Gabriel Fleming

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Blindspotting
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Den patriotů
2015 Self Promotion (TV film)
2011 Slacker 2011

TV seriály

2014 Předstírání (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Klam a zmatek (S04E12)
Doba smrti (S04E08)
Mecenáš (S04E04)
další epizody (5)
2013 Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Snílek (S03E08)
Rozpolcený (S03E05)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Fúrie (S02E10)
Oslava (S02E09)
Nebezpečný přítel (S02E06)

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 My Movie Girl
2008 The Lost Coast

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 The Lost Coast

Producentská filmografie

Filmy

2016 My Movie Girl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace