foto

Dan Pinnella

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Grasslands, The
2001 Zoe

TV seriály

2016 Mary + Jane (TV seriál)
2015 Fresh Beat Band of Spies (TV seriál)
2014 Mulaney (TV seriál)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)
2009 The Fresh Beat Band (TV seriál)

Dokumentární

2019 Pavarotti
2016 Beatles: Perná léta
2008 Morning Light

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)

Host

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky