foto

Sandra Reaves-Phillips

  • nar. 23.12.1944 (74 let)
    Mullins, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Don't Explain
1993 Poslíček
1989 Opři se o mě
1986 Kolem půlnoci
1975 The Happy Hooker

TV seriály

2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Armed Forces (S12E02)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace