foto

Gregory Hobson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Beware of Mom (TV film)
Into the Arms of Danger (TV film)
Lake Mead
Twisted Twin (TV film)
Young, Stalked, and Pregnant (TV film)
2019 Stalked by My Doctor: A Sleepwalker's Nightmare (TV film)
2018 Killer Under the Bed (TV film)
2016 Backstabbed (TV film)
2015 Summer Forever
2013 Missing at 17 (TV film)
Perfect Boyfriend, The (TV film)
2012 DisOrientation
2009 Portal
2008 Na vlnách hrůzy
2006 Séance
2003 Poslední sázka
Stevensovi bodují (TV film)
The Edge of Reality
2001 Vesmírný závod
2000 Divoký grizly (TV film)
Můj nejlepší přítel (TV film)
Very Mean Men
1999 Dirt Merchant
P.U.N.K.S.
Padělatel
1998 Muži v bílém (TV film)
Too Pure
1995 Smrtící mise
1982 Naked Campus
1981 Early Warning

TV seriály

2020 Just Add Magic: Mystery City (TV seriál)
2019 Gabby Duran & neposedové (TV seriál)
2018 Soci Circle (TV seriál)
2015 Jen špetka magie (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Social Studies (S02E19)
Dearly Beloved (S02E16)
Hell Week (S02E10)
další epizody (4)
2008 Greek (TV seriál)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Brothers & Sisters (S02E01)
Barely Legal (S01E21)
další epizody (7)
2007 Greek (TV seriál)
Picking Teams (S01E04)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
Pláž Makaha (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Leavin' Stevens (S03E22)
Surf's Up (S03E20)
2002 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Model Principal (S03E19)
Snow Job (S03E17)
Beans on the Brain (S03E16)
další epizody (11)
2001 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Uncle Chuck (S02E17)
Sibling Rivalry (S02E15)
Sadie Hawkins Day (S02E14)
další epizody (15)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Luscious Lou (S01E16)
After Hours (S01E13)
Secrets and Spies (S01E11)
další epizody (5)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Higher Education (TV film)

TV seriály

2013 Super doktoři (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2002 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Hardly Famous (S03E11)
Band on the Roof (S03E05)
2001 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Sadie Hawkins Day (S02E14)
1994 Higher Education (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Na vlnách hrůzy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky