foto

Gregory Hobson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Lake Mead
2016 Backstabbed (TV film)
2015 Summer Forever
2013 Missing at 17 (TV film)
Perfect Boyfriend, The (TV film)
2012 DisOrientation
2009 Portal
2008 Na vlnách hrůzy
2006 Séance
2003 Poslední sázka
Stevensovi bodují (TV film)
The Edge of Reality
2001 Vesmírný závod
2000 Divoký grizly (TV film)
Můj nejlepší přítel (TV film)
Very Mean Men
1999 Dirt Merchant
P.U.N.K.S.
Padělatel
1998 Muži v bílém (TV film)
Too Pure
1995 Smrtící mise
1982 Naked Campus
1981 Early Warning

TV seriály

2018 Soci Circle (TV seriál)
2016 Just Add Magic (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Greek (TV seriál)
Barely Legal (S01E21)
Mr. Purr-fect (S01E18)
Move On. Cartwrights (S01E16)
další epizody (5)
2007 Greek (TV seriál)
Picking Teams (S01E04)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
Pláž Makaha (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Higher Education (TV film)

TV seriály

2013 Super doktoři (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2006 Just for Kicks (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1994 Higher Education (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Na vlnách hrůzy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace