foto

Mark Everson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Paddington 2
2016 Mindhorn
2014 Paddington
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2012 Just Around the Corner (TV film)
Mr. Stink (TV film)
2010 Burke and Hare
4.3.2.1
2009 Bunny a býk

TV seriály

2014 Flat TV (TV seriál)
2013 The Job Lot (TV seriál)
2012 Noel Fielding's Luxury Comedy (TV seriál)
2010 Facejacker (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
Pete Versus Life (TV seriál)
Pojďte se mnou létat (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
2006 Feel the Force (TV seriál)
Strutter (TV seriál)
2004 Mighty Boosh (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace