foto

Mark Everson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Everybody's Talking About Jamie
2019 Dora a ztracené město
2018 Johnny English znovu zasahuje
2017 Paddington 2
2016 Mindhorn
2014 Paddington
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
2012 Just Around the Corner (TV film)
Mr. Stink (TV film)
2010 4.3.2.1
Burke and Hare
2009 Bunny a býk

TV seriály

2014 Flat TV (TV seriál)
2013 The Job Lot (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2012 Noel Fielding's Luxury Comedy (TV seriál)
2010 Facejacker (TV seriál)
Little Crackers (TV seriál)
Pete Versus Life (TV seriál)
Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Free Agents (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Mejdan (S06E05)
Jeremy se zamiloval (S06E03)
Jeremy v JLB (S06E01)
2007 Comedy: Shuffle (TV seriál)
Mighty Boosh (TV seriál)
Tréma (S03E06)
Párty (S03E05)
Podivuhodný příběh lišáka Smažky (S03E04)
další epizody (6)
Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
Výlet (S04E05)
Hodinový manžel (S04E04)
další epizody (6)
2006 Feel the Force (TV seriál)
Strutter (TV seriál)
2005 Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení (S03E06)
Porotcování (S03E05)
Houbičkaření (S03E03)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky