foto

Michelle MacLaren

  • nar. 1965
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Cowboy Ninja Viking
2006 Populace 436

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Osamělý vrchol (S01E08)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Dýchej (S04E02)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Pilot (S01E01)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Všichni jsme si rovni (S08E20)
2016 Westworld (TV seriál)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Mijo (S01E02)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Cairo (S01E08)
Hra o trůny (TV seriál)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Terminus (S04E16)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Perníkový táta (TV seriál)
To'hajiilee (S05E13)
Zahrabáno (S05E10)
2012 Řeka (TV seriál)
Doctor Emmet Cole (E06)
Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
Madrigal (S05E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Utajované informace (S09E17)
2011 Camelot (TV seriál)
Igraine (E08)
Hell on Wheels (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Anatomie lži (TV seriál)
Špinavá lojalita (S03E03)
Perníkový táta (TV seriál)
Salut (S04E10)
Brokovnice (S04E05)
Revolver osmatřicítka (S04E02)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Událost (TV seriál)
Your World to Take (E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Pach krve (S01E02)
Perníkový táta (TV seriál)
Městečko Abiquiu (S03E11)
Osudová minuta (S03E07)
S.S.T. (S03E03)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
4 dny volna (S02E09)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Blame It on the Rain (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
John Doe (S09E07)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Perníkový táta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce