foto

Michelle MacLaren

  • nar. 1965
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Populace 436

TV seriály

2017 The Deuce (TV seriál)
2016 Westworld (TV seriál)
The Well-Tempered Clavier (S01E09)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Mijo (S01E02)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
Pozůstalí (TV seriál)
Cairo (S01E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Terminus (S04E16)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)
Perníkový táta (TV seriál)
To'hajiilee (S05E13)
Zahrabáno (S05E10)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
Madrigal (S05E02)
2011 Camelot (TV seriál)
Igraine (E08)
Hell on Wheels (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Salud (S04E10)
Spolujezdec (S04E05)
Krátká osmatřicítka (S04E02)
Řeka (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Městečko Abiquiu (S03E11)
Osudová minuta (S03E07)
S.S.T. (S03E03)
Událost (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Pach krve (S01E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
4 dny volna (S02E09)
2006 Kyle XY (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Akta X (TV seriál)
John Doe (S09E07)
Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Perníkový táta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace