foto

Halfdan E.

  • nar. 21.11.1965 (53 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Ihmisen osa
Iqbal & Den Indiske Juvel
2017 Já jsem William
Něvesta
2013 Djurvännerna
2010 Bezva chlap
2003 Manden bag døren
2002 Okay

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
další epizody (10)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Okurková sezóna (S01E08)
další epizody (10)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)

Dokumentární

2017 Návrat prezidenta - Po převratu na Madagaskaru

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Nye planer (S06E04)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Skybrud (S04E06)
Et galehus (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace