foto

Magdalena Pivoňková

  • nar. 1953
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Kouzelný bolehoj (TV film)
1987 Když v ráji pršelo

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Předzásnubní diamant! (S04E20)
Ucho jedna, ucho dvě! (S04E19)
Nic není, jak vypadá! (S04E18)
další epizody (12)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Recept na život (S12E10)
Letní mazlíček (S12E09)
Pohádka na dobrou noc (S12E08)
další epizody (4)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno nebo nic (S11E34)
Krok za krokem (S11E33)
Dokážeme velké věci (S11E32)
další epizody (16)
2014 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ježíšek je génius (S10E34)
Vánoční Anděl (S10E33)
To já jsem ji zabil (S10E32)
další epizody (25)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Vesnice prolhaných (S01E28)
Plány zlé a ještě horší (S01E27)
Politika pro každého (S01E26)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Srdce (S09E30)
Rodina nade vše (S09E29)
Vyznání (S09E28)
další epizody (12)
2012 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ještě není čas (S08E34)
Tady a teď (S08E33)
Staré účty (S08E32)
další epizody (16)
2011 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chci mít jasno (S07E28)
Všechno nebo nic (S07E27)
Aspoň neotěhotní (S07E26)
další epizody (4)
2005 Ulice (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Kameňák 3
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
1991 Slunce, seno, erotika

TV pořady

1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace