foto

Steve Wang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Šílená jízda
1995 A ba de qing ren
1994 Guyver: Temný hrdina
1992 Kung Fu Rascals
1991 Mutronics

TV seriály

2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
2000 Sirens of the Deep (TV seriál)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 A ba de qing ren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace