foto

Barbara Scolaro

  • nar. 12.1.1966 (51 let)
    Bronx, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Hero
2016 Para Sempre
2015 Hansel Vs. Gretel
Mercy for Angels
2014 Southern Comfort
10 Cent Pistol
2013 Dragon Day
2012 Lost Angeles
2009 Na cestě bez návratu
2007 The Indian
2005 Tower of Blood
2002 Ubuntu's Wounds
2001 Pearl Harbor
2000 Útok vetřelců (TV film)

TV seriály

2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 The Nick Cannon Show (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Dokumentární

2010 Pachateli na stopě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace