foto

Stěpan Koršunov

  • nar. 22.5.1978 (41 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sila obstojatělstv (TV film)
2009 Golubka
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2002 Hvězda

TV seriály

2014 Vdova (TV seriál)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Stilnaja smerť (S04E06)
2011 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Expedicija (S02E01)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Ograblenije po… (S01E03)

Divadelní záznam

2006 Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
2016 Mjortv na 99% (TV seriál)
2015 Pautina (TV seriál)
Udačlivyj pokojnik (S09E06)
Vygodnyj ženich (S09E05)
Propavšije bez vesti (S09E04)
další epizody (6)
2014 Pautina (TV seriál)
Vedro Pandory (S08E04)
Tretij zajac (S08E03)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ťomnoje dělo (S04E20)
Pulja iz prošlogo (S04E19)
Zakon konkurencii (S04E18)
další epizody (8)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Otcy i děti (S03E24)
Mig pered smerťju (S03E23)
Svobodnaja kassa (S03E22)
další epizody (8)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Vspyška (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky