foto

Demet Akalın

  • nar. 23.4.1972 (47 let)
    Gölcük, Kocaeli, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Osman Pazarlama
1994 Sensiz Olmaz (TV film)
Tele Anahtar
1992 Günlerden Pazar

TV seriály

2004 Avrupa Yakası (TV seriál)
1998 Sibel (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Ben Fero - Demet Akalın (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa (TV pořad)
2014 Ütopya Türkiye (TV pořad)
2013 Arkadaşım Hoşgeldin (TV pořad)
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV pořad)
1998 Çocuktan Al Haberi (TV pořad)
1996 Beyaz Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky